Έλεγχος / υλοποίηση τεχνικού SEO

Εύρεση Broken Links

Ανιχνεύουμε σε έναν ολόκληρο ιστότοπο και βρίσκουμε τα πιθανά broken links (404) και σφάλματα του server. Εξάγουμε τα σφάλματα και τις διευθύνσεις URL όπου προέρχονται για να τα διορθώσουμε.

Έλεγχος Ανακατευθύνσεων

Μπορούμε να βρούμε τις προσωρινές και μόνιμες ανακατευθύνσεις, να εντοπίσουμε συνδέσμους και βρόχους ανακατεύθυνσης ή μπορούμε να ανεβάσουμε μια λίστα διευθύνσεων URL για τον έλεγχο κατά τη μεταφορά του ιστότοπου.

Ανάλυση των Meta Data

Μπορούμε να αναλύσουμε τους τίτλους των σελίδων και τις meta-περιγραφές κατά τη διάρκεια μιας ανίχνευσης και να εντοπίσουμε εκείνες που είναι υπερβολικά μακρές ή σύντομες ή που λείπουν ή που είναι διπλότυπες στον ιστότοπό σας.

Εύρεση Διπλότυπου Περιεχομένου

Μπορούμε να ανακαλύψουμε τις ακριβείς διπλότυπες διευθύνσεις URL με έναν αλγοριθμικό έλεγχο, τα μερικώς διπλότυπα στοιχεία όπως τίτλους σελίδων, περιγραφές ή επικεφαλίδες και να βρούμε σελίδες με ελάχιστο περιεχόμενο.

Έλεγχος Robots & Διευθύνσεων

Μαζικός έλεγχος διευθύνσεων URL που έχουν αποκλειστεί από τα robots.txt, τα ρομπότ μετα-ρομπότ ή τις οδηγίες X-Robots-Tag όπως “noindex” ή “nofollow”, καθώς και τα canonicals και rel = “next” και rel = “prev”.

Ανάλυση Δομημένων Δεδομένων

Μπορούμε να συλλέξουμε οποιαδήποτε δεδομένα από έναν ιστότοπο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει social meta tags, τιμές, SKU ή περισσότερα!

Δωρεάν έλεγχος Ιστοσελίδας

Σημείωση:
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@netkappa.gr. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό των δεδομένων χρήστη βρίσκονται στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου *

Copyright © 2014 - 2022 Netkappa LTD
Μενου
+30 698 002 8121 Email: info@netkappa.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο